=

Private Safaris

FALL IN LOVE WITH THE AFRICAN BUSH

Private Safaris

FALL IN LOVE WITH THE AFRICAN BUSH

Private Safaris

FALL IN LOVE WITH THE AFRICAN BUSH

Private Safaris

FALL IN LOVE WITH THE AFRICAN BUSH

Private Safaris

FALL IN LOVE WITH THE AFRICAN BUSH

Private Safaris

FALL IN LOVE WITH THE AFRICAN BUSH

Private Safaris

FALL IN LOVE WITH THE AFRICAN BUSH

Private Safaris

FALL IN LOVE WITH THE AFRICAN BUSH

Een safari in de Afrikaanse bush is een buitengewone ervaring

Leeuwen, luipaarden en cheetahs sluipen door het struikgewas, terwijl olifanten, zebra’s en giraffen zich gracieus over de savanne bewegen. Prachtige vergezichten over uitgestrekte vlaktes en de mooiste zonsondergangen behoren tot dit schitterende decor.

Elk moment dat u in wild Afrika doorbrengt is magisch, uniek en bevoorrecht

Unieke accommodatie onder miljoenen sterren.
We bieden kleinschalige en bijzondere lodges/tented camps met veel charme en karakter. Zo kunt u overnachten in luxe canvas tenten of in knusse safari lodges. U baadt in een sfeer van avontuur, elegantie en romantiek midden in de overweldigende natuur.

Op safari. U kunt kiezen voor een safari over de weg met eigen chauffeur & gids, maar u kunt ook van park tot park vliegen in kleine vliegtuigjes, terwijl u de fraaie bush en wilde dieren van boven aanschouwt. Een unieke ervaring! Alle safari’s worden begeleid door ervaren en betrouwbare gidsen.

Paradijselijke stranden

Afrika is naast prachtige wildparken ook gekend voor paradijselijke stranden. Na een safari een paar dagen heerlijk ontspannen op een exotisch eiland of een ongedwongen strandvakantie aan de Afrikaanse kust. U verblijft ter plekke in sublieme beach resorts of boutique hotels.

Alle safari’s worden voor u op maat gemaakt door Anne Aymone

Ervaar een wereld vol avontuur in Afrika, schitterende natuurlandschappen, een rijkdom aan wild, onvergetelijke safari’s, exotische stranden, vriendelijke mensen en meer, veel meer!

Anne-Aymone

*
U kunt bij ons voor elke type safari terecht

Private safaris – small group safaris – fly-in safaris – honeymoon safaris – safari glamping – migration safaris – mobile safaris – family safaris – luxury train safaris – walking safaris – golf safaris – beach safaris – conservation safaris – spafaris

 

*
Safari bestemmingen

*
Meer informatie

Wilt u meer weten over de safari’s, maak dan graag een vrijblijvende afspraak met Anne-Aymone.

 

Seasonal camps

Africa under canvas, voor het echte Afrikaanse bushgevoel

Verblijf tijdens uw safari in exclusieve ‘seasonal camps’ die volledig geïntegreerd zijn in de natuur en u het authentieke safari gevoel laten ervaren. Bijzonder is hun niet-permanente locatie, elk seizoen wordt het tentenkamp verplaatst naar het beste plekje in de bush, waar het meeste wild te zien is. Een aanrader voor liefhebbers.

The Great Migration Safari

Beleef een van de meest indrukwekkende natuurspektakels ter wereld. Ieder jaar trekken miljoenen gnoes, zebra’s en gazelles over de uitgestrekte vlaktes van de Serengeti en de Masai Mara. Tijdens deze unieke safari volgt u enorme kuddes op de voet die op zoek zijn naar verse graslanden. Een onvergetelijke ervaring.

The Honeymoon Safari

Samen het avontuur tegemoet

Ga romantisch en avontuurlijk op huwelijksreis naar Afrika. Wat is er romantischer dan samen in een jeep op safari in stijl te gaan door prachtige wildreservaten? Slapen in intieme en sfeervolle tented camps met zicht op de mooiste sterrenhemel. Genieten op een exotisch droomeiland tussen de palmbomen aan een kristalheldere zee. Een heerlijke huwelijksreis voor ‘newlyweds’.