=

Private Safaris

FALL IN LOVE WITH THE AFRICAN BUSH

Private Safaris

FALL IN LOVE WITH THE AFRICAN BUSH

Private Safaris

FALL IN LOVE WITH THE AFRICAN BUSH

Private Safaris

FALL IN LOVE WITH THE AFRICAN BUSH

Private Safaris

FALL IN LOVE WITH THE AFRICAN BUSH

Private Safaris

FALL IN LOVE WITH THE AFRICAN BUSH

Private Safaris

FALL IN LOVE WITH THE AFRICAN BUSH

Private Safaris

FALL IN LOVE WITH THE AFRICAN BUSH

Een safari in de Afrikaanse bush is een buitengewone ervaring

Leeuwen, luipaarden en cheetahs sluipen door het struikgewas, terwijl olifanten, zebra’s en giraffen zich gracieus over de savanne bewegen. Prachtige vergezichten over uitgestrekte vlaktes en de meest indrukwekkende zonsondergangen behoren tot dit schitterende decor.

Elk moment dat u in wild Afrika doorbrengt is magisch, uniek en bevoorrecht

Afrika is gekend voor de meest exclusieve en stijlvolle accommodaties met een unieke ligging midden in de natuur. Het is een onvergetelijke ervaring om te verblijven in een prachtige luxe canvas tent met een schitterend uitzicht over het Afrikaanse landschap en ’s nachts in bed te luisteren naar de fraaie geluiden van dieren in de wildernis. Travel Africa In Style richt zich in het bijzonder op  kleinschalige, persoonlijke en stijlvolle lodges en tented camps gelegen in de mooiste plekken van Afrika. U baadt er in een sfeer van avontuur, elegantie en romantiek midden in de overweldigende natuur.

Toch reikt de exclusiviteit niet alleen tot de prachtige camps & lodges maar tevens tot de uiterst persoonlijke en vriendelijke service die geboden wordt en de unieke ervaringen die in Afrika te beleven zijn.

Overdag lonkt de Afrikaanse bush met haar ongerepte natuurschoon, diversiteit aan wilde dieren en de mooiste vogels! Ontdek de wildernis te voet, in een jeep, op het water of ga op verkenning te paard. Neem een kijkje bij de warme en vriendelijke lokale bevolking om te kunnen proeven van hun dagelijkse leven. Geniet van de rust en natuur tijdens een sundowner, een borrel tijdens het meest magische moment van de dag als de Afrikaanse zon achter de horizon zakt. Bij Travel Africa In Style kunt u kiezen voor een op maat ontworpen self-drive of privé safari met eigen chauffeur & gids, maar u kunt ook van park tot park vliegen in kleine vliegtuigjes, terwijl u de fraaie bush en wilde dieren van boven aanschouwt. Een unieke ervaring! Alle safari’s worden begeleid door ervaren, betrouwbare en gepassioneerde gidsen die over een rijkdom aan kennis beschikken.

Paradijselijke stranden

Afrika is naast prachtige wildparken ook gekend voor paradijselijke stranden. Het is ideaal om na een safari een paar dagen heerlijk te ontspannen op een exotisch eiland of te genieten van een ongedwongen strandvakantie aan de Afrikaanse kust. Verblijf in sublieme beach resorts of stijlvolle boutique hotels met uitzicht op de Indische Oceaan.

Iedere safari wordt op maat gemaakt door Anne Aymone

Ervaar een wereld vol avontuur in Afrika, schitterende natuurlandschappen, een rijkdom aan wild, onvergetelijke safari’s, exotische stranden, vriendelijke mensen en meer, veel meer!

Anne Aymone

*
U kunt bij ons voor elke type safari terecht

Private safaris – small group safaris – fly-in safaris – honeymoon safaris – safari glamping – migration safaris – mobile safaris – family safaris – luxury train safaris – walking safaris – golf safaris – beach safaris – conservation safaris – spafaris

 

*
Safari bestemmingen

*
Meer informatie

Wilt u meer weten over de safari’s, maak dan graag een vrijblijvende afspraak met Anne-Aymone.

 

Seasonal camps

Africa under canvas, voor het echte Afrikaanse bushgevoel

Verblijf tijdens uw safari in exclusieve ‘seasonal camps’ die volledig geïntegreerd zijn in de natuur en u het authentieke safari gevoel laten ervaren. Bijzonder is hun niet-permanente locatie, elk seizoen wordt het tentenkamp verplaatst naar het beste plekje in de bush, waar het meeste wild te zien is. Een aanrader voor liefhebbers.

The Great Migration Safari

Beleef een van de meest indrukwekkende natuurspektakels ter wereld. Ieder jaar trekken miljoenen gnoes, zebra’s en gazelles over de uitgestrekte vlaktes van de Serengeti en de Masai Mara. Tijdens deze unieke safari volgt u enorme kuddes op de voet die op zoek zijn naar verse graslanden. Een onvergetelijke ervaring.

The Honeymoon Safari

Samen het avontuur tegemoet

Ga romantisch en avontuurlijk op huwelijksreis naar Afrika. Wat is er romantischer dan samen in een jeep op safari in stijl te gaan door prachtige wildreservaten? Slapen in intieme en sfeervolle tented camps met zicht op de mooiste sterrenhemel. Genieten op een exotisch droomeiland tussen de palmbomen aan een kristalheldere zee. Een heerlijke huwelijksreis voor ‘newlyweds’.