=

Travel Africa In Style

PRIVÉ SAFARI’S OP MAAT GEMAAKT DOOR EEN ECHTE SAFARI GIDS

© The Hide Zimbabwe

Op Safari

Overdag in een stoere jeep op zoek naar wilde dieren in de mooiste natuur.
Bij zonsondergang met een ‘sundowner’ in de hand genieten van het prachtige uitzicht op de bush.
Napraten over de avontuurlijke belevenissen van de dag bij een knapperend kampvuur.
Douchen in de buitenlucht onder de meest heldere en magnifieke sterrenhemel.
Slapen in de meest stijlvolle en charmante tented camps en lodges met de geluiden van de bush op de achtergrond.

Een safari is en blijft een onvergetelijke ervaring

Zo een bijzondere en avontuurlijke reis laat je het best samenstellen door een expert die het Afrikaanse continent en de bijbehorende wildlife als geen ander kent. Iemand die elke nieuwe reisaanvraag uitermate persoonlijk behandelt, met liefde een safari samenstelt die écht bij u past en die steeds bereid is een stapje verder te gaan om voor u de beste ervaring te creëren. Travel Africa In Style voldoet aan deze verwachtingen.

Een bijzonder persoonlijk safari bedrijf, opgericht en gerund door travel designer Anne-Aymone Lemmens. Als FGASA® gediplomeerd privé safari gids en ervaringsdeskundige onderscheidt zij zich van anderen door elke safari persoonlijk te ontwerpen op basis van haar uitgebreide kennis van Afrika, haar jarenlange ervaring in de wildlife wereld en haar betrouwbare contacten ter plaatse.

Afrika is mijn passie. Met veel plezier heb ik van deze passie mijn werk gemaakt. Ik geniet ervan om steeds weer een nieuwe safari te ontwerpen en reizigers gelukkig te maken met de mooiste ervaring. Droomt u er ook van om op safari te gaan? Dan nodig ik u graag uit voor een persoonlijk gesprek om samen alle mogelijkheden te verkennen.

Anne Aymone

Seasonal camps

Africa under canvas, voor het echte Afrikaanse bushgevoel

Verblijf tijdens uw safari in exclusieve ‘seasonal camps’ die volledig geïntegreerd zijn in de natuur en u het authentieke safari gevoel laten ervaren. Bijzonder is hun niet-permanente locatie, elk seizoen wordt het tentenkamp verplaatst naar het beste plekje in de bush, waar het meeste wild te zien is. Een aanrader voor liefhebbers.

The Great Migration Safari

Beleef een van de meest indrukwekkende natuurspektakels ter wereld. Ieder jaar trekken miljoenen gnoes, zebra’s en gazelles over de uitgestrekte vlaktes van de Serengeti en de Masai Mara. Tijdens deze unieke safari volgt u enorme kuddes op de voet die op zoek zijn naar verse graslanden. Een onvergetelijke ervaring.

The Honeymoon Safari

Samen het avontuur tegemoet

Ga romantisch en avontuurlijk op huwelijksreis naar Afrika. Wat is er romantischer dan samen in een jeep op safari in stijl te gaan door prachtige wildreservaten? Slapen in intieme en sfeervolle tented camps met zicht op de mooiste sterrenhemel. Genieten op een exotisch droomeiland tussen de palmbomen aan een kristalheldere zee. Een heerlijke huwelijksreis voor ‘newlyweds’.