=

Small Group Safaris

EXPLORE THE AFRICAN BUSH TOGETHER

Small Group Safaris

EXPLORE THE AFRICAN BUSH TOGETHER

Small Group Safaris

EXPLORE THE AFRICAN BUSH TOGETHER

Small Group Safaris

EXPLORE THE AFRICAN BUSH TOGETHER

Small Group Safaris

EXPLORE THE AFRICAN BUSH TOGETHER

Small Group Safaris

EXPLORE THE AFRICAN BUSH TOGETHER

Een safari in de Afrikaanse bush is een buitengewone ervaring

Leeuwen, luipaarden en cheetahs sluipen door het struikgewas, terwijl olifanten, zebra’s en giraffen zich gracieus over de savanne bewegen. Prachtige vergezichten over uitgestrekte vlaktes en de mooiste zonsondergangen behoren tot dit schitterende decor.

Elk moment dat u in wild Afrika doorbrengt is magisch, uniek en bevoorrecht

Naast op maat gemaakte safari’s biedt Lemmens Travel ‘Small Group Safaris’. Dit zijn georganiseerde safari’s met een vaste route en geselecteerde vertrekdata in een kleine internationale groep.
Het is een ideale manier van reizen voor mensen die de gezelligheid van andere reizigers waarderen, die alleen reizen of die wat minder willen spenderen ten opzichte van een op maat gemaakte safari.

Lemmens Travel staat voor kleinschaligheid en een persoonlijk karakter en heeft ervoor gekozen om uitsluitend kleine groep safari’s aan te bieden. Tijdens deze safari’s wordt over het algemeen in een groepje van 7 tot 12 personen gereisd om zodoende het unieke karakter van een safari te kunnen waarborgen.

De safari’s worden begeleid door een betrouwbare en ervaren gids die veel kennis van het land heeft. De accommodaties zijn verzorgd en comfortabel. Waar mogelijk worden kleinschalige accommodaties geselecteerd, al kan dit niet altijd gegarandeerd worden om de interessante prijs te kunnen behouden. Meestal zijn de accommodaties van 3 of 4 sterren niveau of kan er overnacht worden in authentieke safaritenten (bv tijdens een Mobile Safari).

Kleine groep safari’s zijn over het algemeen voordeliger dan een op maat gemaakte reis, omdat bepaalde kosten met de hele groep gedeeld worden (bv het transport en de gids). Het is dan ook vaak de beste keuze safari als u op uw budget wil letten.

Persoonlijke service

Om de juiste keuze te kunnen maken assisteert Anne-Aymone u graag bij de selectie van de safari, na de boeking krijgt u tevens van haar persoonlijke tips en adviezen. Zij kan ook met u verdere opties bespreken zoals een verlenging van de reis. Zo is het mogelijk wat extra dagen na de kleine groep safari toe te voegen om nog even heerlijk te ontspannen voordat u terug naar huis gaat.

Met veel plezier begeleidt Anne Aymone u om
de juiste safari te selecteren

Lemmens Travel is een bijzonder persoonlijk safari bedrijf, opgericht en gerund door Anne-Aymone Lemmens. Als FGASA® gediplomeerd wildlife ranger en privé safari gids onderscheidt zij zich van anderen door elke safari persoonlijk te ontwerpen op basis van haar uitgebreide kennis van Afrika, haar jarenlange ervaring in de wildlife wereld en haar betrouwbare contacten ter plaatse.

Afrika is mijn passie. Met veel plezier heb ik van deze passie mijn werk gemaakt. Ik geniet ervan om steeds weer reizigers gelukkig te maken met de mooiste ervaring. Droomt u er ook van om op safari te gaan? Dan nodig ik u graag uit voor een persoonlijk gesprek om samen alle mogelijkheden te verkennen.

Anne-Aymone