=

Testimonials

Dear Anne-Aymone,
I hope your are safely back and that you had a fantastic time with your group…
We finished our first week…in this paradisiac place…never could dream to be in such a luxury and beauty… EVERYTHING is top top…thanks for the trip… Hope to see you after the vacation for a briefing…
All the best, keep well..

Ryuko and Sylvain

Uitstekende accommodatie, heel fijne mensen, top van begin tot einde. Alles was tip top in orde. Service? Doe zo voort. Persoonlijke aanpak, meeleven met klant en openheid en eerlijkheid.

Asher

Beste Anne-Aymone,
SUPER gedaan, je voelt het zeer goed aan. Was alles wat ik in gedachte had. Wat betreft de speciale verrassing (je weet wel), gelukt, ze heeft JA gezegd. Nogmaals dikke proficiat, super !!!!!!!

Walter Broos

Het was een schitterende vakantie met prachtige lodges en alles goed geregeld. Het liep vol met beesten in Ndutu, echt een schitterend idee om daar naartoe te gaan! Grote katten in overvloed, velen met kleintjes. Was het beste deel van de safari! Fumba Lodge was heerlijk, ongelooflijke kamer. We hebben enorm van de reis genoten. Was absoluut onvergetelijk!

L. Van Staey

Beste Anne-Aymone,
Bedankt om ons kennis te laten maken met het prachtige Zuid-Afrika. Deze reis was volledig op maat gemaakt en voldeed aan al onze wensen. Alles was perfect geregeld vanaf het aankomen op de luchthaven van Kaapstad! Prachtige hotels en lodges zoals beloofd ūüôā
Zeer persoonlijke aanpak vooral ook doorheen de reis hetgeen ons een veilig gevoel gaf.
Dankuwel om onze eerste ervaring met Afrika onvergetelijk te maken!!

Sigrid, Kris en Seppe

Uitstekend. Persoonlijk contact met de reisorganisatie. Een goede gids en een super leuke driver waardoor de safari’s nooit verveelden. De diversiteit en opbouw aan safari’s had niet beter gekund. Alle onze accommodaties tijdens onze safari’s waren top! De tented camp in noord-Serengeti was vooral super. Verdere uitschieters waren het vuurtje in ons huisje in Arusha en de zeer luxe tented camp in Central Serengeti. Daar hadden we achteraf graag langer doorgebracht. Over het algemeen, allemaal top!

Erald

Beste Anne-Aymone, nogmaals onze complimenten voor het organiseren van deze reis. Fantastische bestemming met een unieke accommodatie. Wij vonden het top! Een echte aanrader en we komen zeker terug! We kijken al uit naar ons volgende tripje ūüôā

Chris en Stephanie

Jambo! De safari was fabuleus. Ontroerend mooi. Dit is hoe Sen het vond, Wow … ūüėČ Dank je voor het welkomstdrankje. Nu ontspannen op het mooie Zanzibar.¬†
Leuk al je tips en adviezen!

Vincent en Sen

Beste Anne-Aymone. Een topreis! Was heerlijk en helemaal perfect. Safari was super. Prachtige plekjes.

Fred en Petra

Zijn nog steeds aan het nagenieten. Wat een prachtig land en ook een van onze mooiste reizen. Je had alles top geregeld. Bijzonder goede gids. Personeel en lodge (Settler’s Drift) top! Eten ook heel bijzonder, iedere keer een ander plekje. Echt prachtig. Een top vakantie gehad. Nogmaals bedankt.

G. Dols

Anne-Aymone, wat een reis heb je voor ons in elkaar gestoken! Het was geweldig. Top locaties, lieve mensen, mooie natuur en de romantiek. Nice touch hihi geweldig.

Natie

Algemeen gesproken was de organisatie fantastisch. Alles liep zoals gepland. Somalisa Camp was GEWELDIG. We hebben ervan genoten. Prachtig kamp, fantastisch personeel en onze tent was super ruim en luxueus. We hebben hier heel wat dieren gezien. Ook veel olifanten in het kamp gezien! En leeuwen, hyena, cheetah, zebra, giraf en zo veel meer. Het meest geweldig is de staff. Die doen echt alles om het naar je zin te maken. Veel groeten en nog eens bedankt voor alles.

Katrin

Beste Anne-Aymone, wat hebben wij genoten van onze reis naar Tanzania. Super georganiseerd, zeer vriendelijke en correcte ontvangst. Prachtige lodges waar ons dan ook nog enorm lekker eten werd voorgeschoteld. Enkel superlatieven om uit te drukken wat wij hebben gezien en meegemaakt.
Tussen de lodges zaten pareltjes van verblijven tussen. Kubu Kubu Tented Camp stak er wat ons betreft koppen bovenuit. Prachtige lodge wat de kamers betreft maar man ohhh man wat een zichten dat je hebt in deze lodge, adembenemend. 
Verder waren wij uitermate tevreden van onze driver guide “Shambuso”. Een zeer aangename, vriendelijke en zorgzame man die steeds onze veiligheid op de eerste plaats zette. Hij heeft ons ook veel bijgeleerd over zowel de natuur als de vele dieren die wij te zien kregen. Ondanks het feit dat hij meer dan 10 uur terug moest rijden van Grumeti airstrip naar huis, wilde hij ons niet alleen laten op het vliegveldje en bleef hij staan wuiven tot wij al lang in de lucht waren.
Wij hebben dus een vakantie gehad waar wij nog lang niet over uitgepraat zullen raken. Ik heb met mijn dochter daar prachtige dagen beleefd die mij en ook haar voor altijd zullen bijblijven. 
Onnodig te zeggen dat wij uw reisorganisatie maar ook zeker uw persoonlijke aanpak ruimschoots zullen promoten onder onze vrienden.
Ik wil u dan ook uit de grond van mijn hart bedanken voor al wat je voor ons hebt gedaan. Dit was niet enkel een gemeenschappelijk reisje van moeder en dochter, deze reis heeft ons veel geleerd over een ander land, een andere cultuur, maar vooral ook over onszelf. Wij zijn zowel intellectueel als geestelijk rijkelijker teruggekomen uit Afrika waarvoor onze oprechte dank.
Een meer dan tevreden klant van uw reisbureau, nogmaals onze oprechte dank.

Martine en Amber

Beste Anne-Aymone,
Het was een topvakantie!
De gids Julius was echt geweldig. Accommodaties ook, topper was natuurlijk Maramboi, schitterend¬†met de dieren. De Serengeti vonden wij geweldig. Hier hadden we wel langer willen blijven. Zoveel zebra’s en gnoes, heel indrukwekkend.
Zanzibar vonden we ook fantastisch. Het kleine vliegtuigje er naartoe ook heel bijzonder. Het strand bij Kichanga was zo mooi en heerlijk, lekker rustig. Kids vonden het ook geweldig, die wisselden de zee af met zwembad.
Dank je wel voor de organisatie. We hebben genoten

Marjon, Mehdi, Bram en Sara

Lieve Anne-Aymone, wij hebben een prachtige reis meegemaakt. Alles was tot in de puntjes uitgestippeld. Top locaties en restaurants. Safari’s en uitstappen om nooit te vergeten. Dank aan Anne-Aymone. Zeker een aanrader voor wie Afrika wil bezoeken!

Jeannine en Ivo

Dear Anne-Aymone,
What a great holiday! Many thanks for putting together a very memorable trip to Tanzania. Right at the beginning we asked for an authentic experience within a tight budget. You gave us options and advice and came up with the perfect balance for the two weeks covering two national parks and then some culture in Zanzibar.
As a referral from a good friend of ours there are always risks but you managed very well to exceed our expectations.
Starting in Arusha National Park as a gentle introduction and staying at the Siringit Villa on the golf course, what fun playing a round of golf with the backdrop of Mount Kilimanjaro! Then an exciting small plane flight up to the Serengeti, flying low so we could see the landscape and flew over the Ngorongoro Crater.
The wildlife in the Serengeti was wonderful with us seeing lots and lots of different species and lions every day! The tented camps were the key to the authentic experience with the sounds of lions and hyenas during the nights.
Zanzibar offered a different experience with Stone Town giving the contrasting view of how some of the Tanzanian people actually live. Finally the beach location gave us the time to review the photos and discuss the great experiences in a comfortable setting.
Well done Lemmens Travel! All the best

Brian, Annabel, George, William and Esme

Met ons gezin van 7 personen en Anne-Aymone als privé gids hebben wij 14 dagen door Tanzania gereisd. De eerste 9 dagen hebben wij het heel erg naar ons zin gehad met super leuke afwisselende game drives in vijf verschillende parken. Het programma zat uitstekend in elkaar waardoor we elke dag weer nieuwe dieren en natuur zagen. Een dergelijke opbouw met verschillende parken welke weer verschillende natuur en dieren hebben zullen wij dan ook zeker iedereen aanraden. Het was ook heel speciaal om een basisschool te zien. Dit had Anne-Aymone op ons verzoek speciaal in het programma opgenomen. De accommodaties welke zilver zouden zijn werden door ons als goud ervaren. Zo hebben we in zowel tented camps als lodges geslapen welke allemaal goed zijn bevallen. Alles wordt voor je geregeld, de service was goed en het personeel was super vriendelijk. Zelfs de openhaard in onze kamer werd voor ons aangemaakt. Wij hadden ons geen betere gids en driver kunnen wensen tijdens onze safari door Tanzania. Het meenemen van Anne-Aymone als privé gids is zeker iets wat wij anderen zullen aanraden. Haar kennis en interesse in de dieren en natuur weet ze de hele dag met passie over te dragen. Daarnaast was alles tot in de puntjes geregeld en zo niet, dan zorgde Anne-Aymone ervoor dat het alsnog geregeld werd.

Familie Van den Wijngaart

Waow hartelijk dank !! Super prachtig werk. Altijd leuk u te zien ūüôā
Bravo voor uw werk !

Michele

Wij hebben een fantastische droomvakantie gehad!!!!! Hartelijk dank om alles zo goed voor ons te regelen. 

Christiaan

Mevrouw Lemmens, we hebben het zo fijn gehad en genoten. We hebben uw bericht ontvangen, vonden we erg leuk. Groeten van ons.

Stan en Heleen

Beste Anne-Aymone, wij willen u bedanken voor de goede organisatie en het in elkaar steken van een prachtige reis in Botswana en Zimbabwe! We hebben er erg van genoten.

Rob en Sabrina

Beste Anne-Aymone. Net terug van een fantastische reis naar Namibi√ę. Mei/Juni was, zoals ik gehoopt had, een mooie periode om het land te bezoeken. Door de late regens was de vegetatie nog fris met prachtige grassen, bloemen en vlinders als gevolg. Er stond zelfs nog water in Deadvlei! Bij deze dus heel erg bedankt om deze reis voor mij te selecteren. Goede accommodatie en uitstekende gids. Bedankt ook voor jouw permanente bereikbaarheid en jouw begeleiding van A tot Z, dat was top!

Steven Symoens

Beste Anne-Aymone, we zijn net terug van onze twee weekse reis door Zimbabwe en Botswana en het was in één woord geweldig!
De combinatie die je voor ons samengesteld had van relatief kleine tented camps en de afwisseling van de parken aan de Zambezi river zoals Mana Pools en Matusadona en dan naar Hwange met zijn Kalahari sands en de Okavango Delta was gewoon perfect. Ook de twee dagen op de houseboat op de Chobe river zullen we niet snel vergeten. Overal waren de arrangementen tot in de puntjes verzorgd en tussen twee kampen hebben we nergens langer dan 10 minuten hoeven wachten.¬†De gidsen waren zonder uitzondering zeer ervaren en terzake kundig en overal werd ons meer dan voldoende tijd gegeven om de mooiste foto’s te maken. De afsluiting in Gunn’s Camp in de Okavango Delta was het perfecte einde van een perfecte vakantie.
Deze reis smaakt beslist naar meer en we zijn nu al aan het rond kijken of het volgende keer Zambia of Zuid-Afrika gaat worden!
Heel erg bedankt voor alle arrangementen Anne-Aymone en we zullen zeker onze mooiste foto’s met je delen.

Peter en Irma

Wij vinden dat jij een perfecte job hebt uitgevoerd!! Hoe mooi. Alles klopt tot in de puntjes. Safari in Inyati is het meest fantastische dat we ooit gedaan hebben. Summerfields zo mooi! We hebben een fantastische reis gehad, volledig te danken aan u!! Wij zijn zoooooo blij met onze reis!! DANKUWEL voor alles. Alles is meer dan geregeld. U bent de beste! 

Sigrid

Dag Anne-Aymone, zo een speciale plaats die top van de Kilimanjaro. Zwaar maar zo de moeite waard. Net aangekomen in Maramboi Tented Camp, prachtig gewoon. Het zit hier werkelijk vol met beestjes, genieten! Bedankt voor de attentie in Siringit, we hebben het laten smaken!!

Julie en Loic

Onze vakantie was tot in de puntjes geregeld. Fantastische hotels en locaties. Lieve mensen en heerlijk eten. Kortom, beste vakantie ooit! Super veel dank voor de super organisatie.

Nathalie en Dennis

Get out of your comfort zone and enjoy lions roaring, hippos grunting and hyenas’ curdling cries – all in the middle of the night from your tent! And all day long expect the unexpected!
– Lesley about Mobile Safari in Botswana

Lesley, United Kingdom

Wij zijn in juli met twee gezinnen naar Tanzania en Zanzibar gereisd. Anne-Aymone heeft deze reis voor ons samengesteld en dat is ons erg goed bevallen. Wij hebben vantevoren een aantal keer met Anne-Aymone gesproken en onze wensen kenbaar gemaakt. Wij wilden graag in kleinschalige accommodaties verblijven tijdens onze safari en op Zanzibar wilden we graag rust en dit is zeker goed gelukt. Alles was top geregeld!
Tijdens de safari hoefden we eigenlijk nergens aan te denken. Alles werd geregeld door onze gids Julius. Bovendien konden we het verloop van onze safari (deels) in overleg met hem plannen. Dat vonden wij een voordeel van een privé gids.
Alle accommodaties waren boven verwachting! Overal lekker eten en goed verzorgde, ruime kamers of tenten. Maramboi Tented Camp tussen Lake Manyara en Tarangire National Park stak er wat ons betreft boven uit, maar ook was het een avontuur om in de tenten bij Kati Kati in de Serengeti te slapen. De Serengeti vonden wij sowieso het mooiste deel van de safari, vooral het Westen in de Serengeti: dan begrijp je waarom ze Tanzania het land van “the endless plains” noemen, schitterend! Ook hier hadden we wederom een mooie accommodatie, met zelfs een bad buiten op het terras!
In Zanzibar verbleven we in Kichanga Lodge. Deze lodge is ook kleinschalig en ligt aan een heel mooi en rustig stukje strand. Een van de mooiste strandjes vonden wij. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam en het eten was ook goed.
Kortom, wij hebben erg genoten van onze reis en vinden Lemmens Travel dus een absolute aanrader! 

Ilse, Hans, Gijs en Isa

Mooiste reis ever!!! Van uitgestrekte wijngebieden tot Big Five. Tijdens onze rondreis in Zuid-Afrika verbleven wij o.a. in unieke luxueuze lodges. Wat een warm welkom overal, echt heel bijzonder. Alles van begin tot eind was top geregeld.
Bedankt, Anne-Aymone.

Gemma, Bas en Thom

Beste Anne-Aymone,
Indien we terug blikken op de door jou georganiseerde reis doen we dit met een zeer fijn gevoel. Vooral de manier waarop je met je klanten omgaat en hen met zorg en veel geduld begeleidt spreekt boekdelen. Wij hebben enorm genoten van de door jou gepersonaliseerde safari in Tanzania en strandverblijf in Zanzibar … je bent een topper ūüôā

Ludo, Winy, Marie en Daan

Beste Anne-Aymone,
Wij hadden dromen en verwachtingen. Hoe bijzonder is het dan om mee te maken dat die worden overtroffen. Jij bent in staat geweest om onze wensen te vertalen naar een geweldige reis. Alles maar dan ook echt alles was perfect geregeld. Wij hebben een geweldige 14 daagse privé safari gehad!
Ook complimenten aan onze gids en chauffeur Ali Aboe. Wat een enorme passie heeft deze man. Ali heeft onze reis van een extra dimensie voorzien.
Anne-Aymone bedankt voor de organisatie van deze geweldige reis. Je bent een topper. 

Wilco en Sylvia

Supervlotte en persoonlijke aanpak van Anne-Aymone! Goede communicatie vóór maar ook na de reis. Ter plaatse was alles goed geregeld, we lieten ons van het ene in het andere avontuur storten zonder ons over iets zorgen te maken. Da’s vakantie!

Rosalie en Lisa