=

Testimonials

Dear Anne-Aymone,
I hope your are safely back and that you had a fantastic time with your group…
We finished our first week…in this paradisiac place…never could dream to be in such a luxury and beauty… EVERYTHING is top top…thanks for the trip… Hope to see you after the vacation for a briefing…
All the best, keep well..

Ryuko and Sylvain

Uitstekende accommodatie, heel fijne mensen, top van begin tot einde. Alles was tip top in orde. Service? Doe zo voort. Persoonlijke aanpak, meeleven met klant en openheid en eerlijkheid.
Asher

Beste Anne-Aymone,
SUPER gedaan, je voelt het zeer goed aan. Was alles wat ik in gedachte had. Wat betreft de speciale verrassing (je weet wel), gelukt, ze heeft JA gezegd. Nogmaals dikke proficiat, super !!!!!!!

Walter Broos

Het was een schitterende vakantie met prachtige lodges en alles goed geregeld. Het liep vol met beesten in Ndutu, echt een schitterend idee om daar naartoe te gaan! Grote katten in overvloed, velen met kleintjes. Was het beste deel van de safari! Fumba Lodge was heerlijk, ongelooflijke kamer. We hebben enorm van de reis genoten. Was absoluut onvergetelijk!

L. Van Staey

Beste Anne-Aymone,
Bedankt om ons kennis te laten maken met het prachtige Zuid-Afrika. Deze reis was volledig op maat gemaakt en voldeed aan al onze wensen. Alles was perfect geregeld vanaf het aankomen op de luchthaven van Kaapstad! Prachtige hotels en lodges zoals beloofd ūüôā
Zeer persoonlijke aanpak vooral ook doorheen de reis hetgeen ons een veilig gevoel gaf.
Dankuwel om onze eerste ervaring met Afrika onvergetelijk te maken!!

Sigrid, Kris en Seppe

Uitstekend. Persoonlijk contact met de reisorganisatie. Een goede gids en een super leuke driver waardoor de safari’s nooit verveelden. De diversiteit en opbouw aan safari’s had niet beter gekund. Alle onze accommodaties tijdens onze safari’s waren top! De tented camp in noord-Serengeti was vooral super. Verdere uitschieters waren het vuurtje in ons huisje in Arusha en de zeer luxe tented camp in Central Serengeti. Daar hadden we achteraf graag langer doorgebracht. Over het algemeen, allemaal top!
Erald

Beste Anne-Aymone, nogmaals onze complimenten voor het organiseren van deze reis. Fantastische bestemming met een unieke accommodatie. Wij vonden het top! Een echte aanrader en we komen zeker terug! We kijken al uit naar ons volgende tripje ūüôā

Chris en Stephanie

Jambo! De safari was fabuleus. Ontroerend mooi. Dit is hoe Sen het vond, Wow … ūüėČ Dank je voor het welkomstdrankje. Nu ontspannen op het mooie Zanzibar.¬†
Leuk al je tips en adviezen!

Vincent en Sen

Beste Anne-Aymone. Een topreis! Was heerlijk en helemaal perfect. Safari was super. Prachtige plekjes.

Fred en Petra

Zijn nog steeds aan het nagenieten. Wat een prachtig land en ook een van onze mooiste reizen. Je had alles top geregeld. Bijzonder goede gids. Personeel en lodge (Settler’s Drift) top! Eten ook heel bijzonder, iedere keer een ander plekje. Echt prachtig. Een top vakantie gehad. Nogmaals bedankt.

G. Dols

Anne-Aymone, wat een reis heb je voor ons in elkaar gestoken! Het was geweldig. Top locaties, lieve mensen, mooie natuur en de romantiek. Nice touch hihi geweldig.

Natie

Algemeen gesproken was de organisatie fantastisch. Alles liep zoals gepland. Somalisa Camp was GEWELDIG. We hebben ervan genoten. Prachtig kamp, fantastisch personeel en onze tent was super ruim en luxueus. We hebben hier heel wat dieren gezien. Ook veel olifanten in het kamp gezien! En leeuwen, hyena, cheetah, zebra, giraf en zo veel meer. Het meest geweldig is de staff. Die doen echt alles om het naar je zin te maken. Veel groeten en nog eens bedankt voor alles.

Katrin

Beste Anne-Aymone, wat hebben wij genoten van onze reis naar Tanzania. Super georganiseerd, zeer vriendelijke en correcte ontvangst. Prachtige lodges waar ons dan ook nog enorm lekker eten werd voorgeschoteld. Enkel superlatieven om uit te drukken wat wij hebben gezien en meegemaakt.
Tussen de lodges zaten pareltjes van verblijven tussen. Kubu Kubu Tented Camp stak er wat ons betreft koppen bovenuit. Prachtige lodge wat de kamers betreft maar man ohhh man wat een zichten dat je hebt in deze lodge, adembenemend. 
Verder waren wij uitermate tevreden van onze driver guide “Shambuso”. Een zeer aangename, vriendelijke en zorgzame man die steeds onze veiligheid op de eerste plaats zette. Hij heeft ons ook veel bijgeleerd over zowel de natuur als de vele dieren die wij te zien kregen. Ondanks het feit dat hij meer dan 10 uur terug moest rijden van Grumeti airstrip naar huis, wilde hij ons niet alleen laten op het vliegveldje en bleef hij staan wuiven tot wij al lang in de lucht waren.
Wij hebben dus een vakantie gehad waar wij nog lang niet over uitgepraat zullen raken. Ik heb met mijn dochter daar prachtige dagen beleefd die mij en ook haar voor altijd zullen bijblijven. 
Onnodig te zeggen dat wij uw reisorganisatie maar ook zeker uw persoonlijke aanpak ruimschoots zullen promoten onder onze vrienden.
Ik wil u dan ook uit de grond van mijn hart bedanken voor al wat je voor ons hebt gedaan. Dit was niet enkel een gemeenschappelijk reisje van moeder en dochter, deze reis heeft ons veel geleerd over een ander land, een andere cultuur, maar vooral ook over onszelf. Wij zijn zowel intellectueel als geestelijk rijkelijker teruggekomen uit Afrika waarvoor onze oprechte dank.
Een meer dan tevreden klant van uw reisbureau, nogmaals onze oprechte dank.

Martine en Amber

Beste Anne-Aymone,
Het was een topvakantie!
De gids Julius was echt geweldig. Accommodaties ook, topper was natuurlijk Maramboi, schitterend¬†met de dieren. De Serengeti vonden wij geweldig. Hier hadden we wel langer willen blijven. Zoveel zebra’s en gnoes, heel indrukwekkend.
Zanzibar vonden we ook fantastisch. Het kleine vliegtuigje er naartoe ook heel bijzonder. Het strand bij Kichanga was zo mooi en heerlijk, lekker rustig. Kids vonden het ook geweldig, die wisselden de zee af met zwembad.
Dank je wel voor de organisatie. We hebben genoten

Marjon, Mehdi, Bram en Sara

Lieve Anne-Aymone, wij hebben een prachtige reis meegemaakt. Alles was tot in de puntjes uitgestippeld. Top locaties en restaurants. Safari’s en uitstappen om nooit te vergeten. Dank aan Anne-Aymone. Zeker een aanrader voor wie Afrika wil bezoeken!

Jeannine en Ivo

Dear Anne-Aymone,
What a great holiday! Many thanks for putting together a very memorable trip to Tanzania. Right at the beginning we asked for an authentic experience within a tight budget. You gave us options and advice and came up with the perfect balance for the two weeks covering two national parks and then some culture in Zanzibar.
As a referral from a good friend of ours there are always risks but you managed very well to exceed our expectations.
Starting in Arusha National Park as a gentle introduction and staying at the Siringit Villa on the golf course, what fun playing a round of golf with the backdrop of Mount Kilimanjaro! Then an exciting small plane flight up to the Serengeti, flying low so we could see the landscape and flew over the Ngorongoro Crater.
The wildlife in the Serengeti was wonderful with us seeing lots and lots of different species and lions every day! The tented camps were the key to the authentic experience with the sounds of lions and hyenas during the nights.
Zanzibar offered a different experience with Stone Town giving the contrasting view of how some of the Tanzanian people actually live. Finally the beach location gave us the time to review the photos and discuss the great experiences in a comfortable setting.
Well done Lemmens Travel! All the best

Brian, Annabel, George, William and Esme

Anne-Aymone,
Je bent erin geslaagd om de reis zo te plannen dat zelfs onze zotste verwachtingen ver overtroffen werden!
Zelfs toen we ter plaatse even twijfelden over een accommodatie, heb je dit op een uiterst effici√ęnte manier geregeld.
We begrijpen nog steeds niet hoe je al die pareltjes van lodges en boutique hotels gevonden hebt.
We zullen deze reis nog lang koesteren. Dank hiervoor en tot binnenkort.

Petra en Alain

Onze reis met Lemmens Travel overtrof al onze verwachtingen!
Wij hebben op vrij korte termijn (4 weken vantevoren) een safari naar Botswana & Zimbabwe bij Lemmens Travel geboekt en binnen dit korte tijdsbestek is er voor ons een reis samengesteld die helemaal was afgestemd op onze wensen. Per mail en/of telefoon was er dagelijks contact om samen tot de gewenste reis te komen.
Eenmaal in Afrika aangekomen bleek alles tot in de puntjes geregeld. De transfers punctueel en comfortabel, stijlvolle accommodaties die de pure ‘bush-experience’ hoog in het vaandel hebben.
Wij hebben ter plekke besloten om te gaan trouwen en hebben Anne-Aymone gevraagd of het mogelijk was om dit op korte termijn te doen. De volgende dag (!) was er de perfecte little bush wedding (een zogenaamde blessing = een onoffici√ęle trouwceremonie) voor ons geregeld! Geheel met altaar, champagne, bruidstaart en een trouwambtenaar op een mooie plek midden in de bush! Een mooie verrassing was een gedicht dat Anne-Aymone voor ons had uitgezocht en dat de trouwambtenaar tijdens de ceremonie aan ons voorlas.
Voor ons was Anne-Aymone dan ook meer een personal assistant dan een reisagent.
Een reis om nooit meer te vergeten! Hartelijk dank!

Marinke en Andrey

Lieve Anne-Aymone,
Helaas zijn we weer thuis, het was een geweldige ervaring! We hebben echt genoten van alles wat je voor ons hebt uitgezocht, we hebben alleen maar positieve dingen meegemaakt.
Van A tot Z was alles tot in de puntjes door jouw toedoen verzorgd. Wij zijn helemaal verkocht, Zuid-Afrika is prachtig! We hebben aardig wat van de wereld gezien, maar qua schoonheid van het landschap en de vriendelijke mensen overtreft Zuid-Afrika alles.
Nogmaals heel erg bedankt voor de goede verzorging van alles. Heel veel liefs

Miranda en Rob

Beste Anne-Aymone,
Onze reis naar Tanzania is prima verlopen! Een reis waar we echt van genoten hebben. Siringit Villa met de sympathieke Amos is een toppertje waar je gastvrij ontvangen wordt met een heel goede keuken. Maramboi Tented Camp heeft een ongelooflijk mooie ligging en het zwembad is ook heel fijn!
Onze gids Steven was excellent, perfect Engelstalig, correct op tijd, heel onderlegd, geen moeite was hem teveel om het ons naar de zin te maken en een prima chauffeur.
U heeft ons altijd correct antwoord gegeven op onze vragen, we zullen dan ook niet aarzelen om uw organisatie verder aan te bevelen.

Ann, August, Philippe en Martine

Beste Anne-Aymone,
Wij willen u bedanken voor de organisatie van onze reis … het was gewoonweg fantastisch! De verschillende accommodaties waren perfect, zeer verschillend maar ieder op zich uniek. Een ervaring om nooit meer te vergeten! Ook mede door onze geweldige gids die niet alleen goed kon rijden maar ook van zoveel op de hoogte was. Voor alles had hij een uitleg, zowel over planten, dieren en geschiedenis, we hebben veel van hem geleerd. Het mooie weer en de dieren hebben alle pret nog maar vergroot en het geheel onvergetelijk gemaakt! Wij zullen u zeker aanbevelen bij al onze kennissen.

John en Hilde

Via Lemmens Travel hebben we de meest bijzondere vakantie gehad in Tanzania! De reis was door Anne-Aymone tot in de puntjes uitgedacht en helemaal naar onze wens op maat gemaakt. We hebben de hele vakantie een zorgeloos gevoel gehad en hebben zodoende optimaal van de vakantie kunnen genieten.

De vakantie begon met een paar dagen heerlijk uitrusten op Zanzibar in twee fantastische beach resorts. Erna reisden we door naar de bush waar we in verschillende tentenkampen verbleven en de Great Migration van dichtbij hebben gezien.

Het was echt een vijfsterren reis! De tentenkampen waren schitterend! Prachtige en charmante ingerichte tenten op mooie locaties midden in de natuur.

Elke dag was een bijzondere dag en we merkten dat er echt persoonlijk aan ons was gedacht. Een warm welkom bij een tentenkamp, een fantastisch gedekte tafel in de bush en een romantisch privé diner voor onze eigen tent.

De reis heeft ons vele aspecten van Tanzania laten zien. Onze privé gids vertelde ons ongelooflijk gepassioneerd over zijn land, de natuur en de dieren. Wij wilden juist niet toeristische plekjes, maar bijzondere unieke plekjes en dat is gelukt! Anne-Aymone zorgde voor een bijzonder Masai bezoek die juist nog niet ontdekt was door toerisme en zo bezochten we ook een kleurrijke lokale markt.

Het contact met Anne-Aymone was enthousiast en prettig. Zij heeft ervoor gezorgd dat wij een unieke en fantastische vakantie hebben gehad! Wij hopen in de toekomst nog veel gebruik van haar persoonlijke service en diensten te maken.

Liz en Huub

Beste Anne-Aymone,
Het was weer een fantastische reis, zelfs nóg beter dan Zuid-Afrika! Alles was tot in de puntjes geregeld en alles verliep als een Zwitserse klok. Prachtige kleinschalige lodges, zeer oprecht vriendelijke en gastvrije medewerkers. De gidsen waren zeer professioneel en toch super joviaal. En dit allemaal in een uitzonderlijk kader. Van harte bedankt om ons alweer zó in de watten te hebben gelegd.

Petra en Alain

Beste Anne-Aymone,
Wat was het weer een fantastische reis! Zoals je inmiddels van ons gewend bent hebben wij weer last minute bij je aangeklopt met het verzoek om een reis voor ons samen te stellen. Ditmaal een beachvakantie, bestemming onbekend. En zoals altijd kwam jij weer met een fantastisch mooi voorstel, een reis geheel afgestemd op onze wensen: Rust en privacy in kleinschalige en authentieke accommodaties. Alles was perfect geregeld, bij aankomst in de lodge stond er een lieve attentie voor ons klaar. Heel veel dank weer! We hebben genoten! 

A. en M. Prins

Beste Anne-Aymone,
Hartelijk dank! Wat een fantastische reis heb je ons bezorgd! Een reis die we nooit zullen vergeten! Alles was top!
We hebben genoten van alle accommodaties, zeer gevarieerd en overal goed ontvangen en tot in de puntjes verzorgd. Ook het eten was steeds heel lekker. En wat vooral opviel, iedereen was zo super vriendelijk en goedlachs. 
We hebben zot veel dieren gezien in prachtige steeds wisselende landschappen. We hebben echt alles van onze bucket list kunnen afvinken! Vooral de migration en de crossing van de Mara rivier was spectaculair! 
En last but not least, een dikke pluim voor Gabriel! Wat een super gids en driver! Beter bestaat volgens mij niet. Ook hoe begaan hij was met Gerard toont wat een prachtig persoon hij is! Wij zijn alvast ambassadeur voor Tanzania en Lemmens Travel! Super job gedaan Anne-Aymone! Dankjewel!

Familie De Leeuw

Beste Anne-Aymone,
Wat hebben we een onvergetelijke reis gemaakt door het schitterende Zuid-Afrika! Lemmens Travel heeft op basis van onze wensen een perfecte reis samengesteld. We zijn een gezin van 5 met drie kinderen in de leeftijd, 18, 16 en 11 jaar. We wilden een gevarieerd programma, niet alleen maar op safari, maar ook cultuur, zeekust en een variatie aan activiteiten. Lemmens Travel heeft dit heel goed opgepakt. We zijn gestart in Kaapstad en via de Tuinroute diverse locaties bezocht, zowel Big Five als veel walvissen op de trip gezien. We hebben gehiked, gemountainbiked, gezipplined, paardgereden, gesandboard en diverse game drives. Dus variatie alom! De accommodaties varieerden van een mooie B&B tot een all-inclusive superdeluxe resort. We hebben genoten en kijken terug op een geweldig mooie ervaring! We hebben vaak tegen elkaar gezegd dat jij dit goed geregeld hebt! Wanneer we weer naar Afrika gaan weten wij wie onze reis gaat samenstellen!
Nogmaals super grote dankjewel voor deze geweldig samengestelde trip, Lemmens Travel!

Familie Faber

Met ons gezin van 7 personen en Anne-Aymone als privé gids hebben wij 14 dagen door Tanzania gereisd. De eerste 9 dagen hebben wij het heel erg naar ons zin gehad met super leuke afwisselende game drives in vijf verschillende parken. Het programma zat uitstekend in elkaar waardoor we elke dag weer nieuwe dieren en natuur zagen. Een dergelijke opbouw met verschillende parken welke weer verschillende natuur en dieren hebben zullen wij dan ook zeker iedereen aanraden. Het was ook heel speciaal om een basisschool te zien. Dit had Anne-Aymone op ons verzoek speciaal in het programma opgenomen. De accommodaties welke zilver zouden zijn werden door ons als goud ervaren. Zo hebben we in zowel tented camps als lodges geslapen welke allemaal goed zijn bevallen. Alles wordt voor je geregeld, de service was goed en het personeel was super vriendelijk. Zelfs de openhaard in onze kamer werd voor ons aangemaakt. Wij hadden ons geen betere gids en driver kunnen wensen tijdens onze safari door Tanzania. Het meenemen van Anne-Aymone als privé gids is zeker iets wat wij anderen zullen aanraden. Haar kennis en interesse in de dieren en natuur weet ze de hele dag met passie over te dragen. Daarnaast was alles tot in de puntjes geregeld en zo niet, dan zorgde Anne-Aymone ervoor dat het alsnog geregeld werd.
Familie Van den Wijngaart

Waow hartelijk dank !! Super prachtig werk. Altijd leuk u te zien ūüôā
Bravo voor uw werk !

Michele

Wij hebben een fantastische droomvakantie gehad!!!!! Hartelijk dank om alles zo goed voor ons te regelen. 

Christiaan

Mevrouw Lemmens, we hebben het zo fijn gehad en genoten. We hebben uw bericht ontvangen, vonden we erg leuk. Groeten van ons.
Stan en Heleen

Beste Anne-Aymone, wij willen u bedanken voor de goede organisatie en het in elkaar steken van een prachtige reis in Botswana en Zimbabwe! We hebben er erg van genoten.

Rob en Sabrina

Beste Anne-Aymone. Net terug van een fantastische reis naar Namibi√ę. Mei/Juni was, zoals ik gehoopt had, een mooie periode om het land te bezoeken. Door de late regens was de vegetatie nog fris met prachtige grassen, bloemen en vlinders als gevolg. Er stond zelfs nog water in Deadvlei! Bij deze dus heel erg bedankt om deze reis voor mij te selecteren. Goede accommodatie en uitstekende gids. Bedankt ook voor jouw permanente bereikbaarheid en jouw begeleiding van A tot Z, dat was top!

Steven Symoens

Beste Anne-Aymone, we zijn net terug van onze twee weekse reis door Zimbabwe en Botswana en het was in één woord geweldig!
De combinatie die je voor ons samengesteld had van relatief kleine tented camps en de afwisseling van de parken aan de Zambezi river zoals Mana Pools en Matusadona en dan naar Hwange met zijn Kalahari sands en de Okavango Delta was gewoon perfect. Ook de twee dagen op de houseboat op de Chobe river zullen we niet snel vergeten. Overal waren de arrangementen tot in de puntjes verzorgd en tussen twee kampen hebben we nergens langer dan 10 minuten hoeven wachten.¬†De gidsen waren zonder uitzondering zeer ervaren en terzake kundig en overal werd ons meer dan voldoende tijd gegeven om de mooiste foto’s te maken. De afsluiting in Gunn’s Camp in de Okavango Delta was het perfecte einde van een perfecte vakantie.
Deze reis smaakt beslist naar meer en we zijn nu al aan het rond kijken of het volgende keer Zambia of Zuid-Afrika gaat worden!
Heel erg bedankt voor alle arrangementen Anne-Aymone en we zullen zeker onze mooiste foto’s met je delen.

Peter en Irma

Wij vinden dat jij een perfecte job hebt uitgevoerd!! Hoe mooi. Alles klopt tot in de puntjes. Safari in Inyati is het meest fantastische dat we ooit gedaan hebben. Summerfields zo mooi! We hebben een fantastische reis gehad, volledig te danken aan u!! Wij zijn zoooooo blij met onze reis!! DANKUWEL voor alles. Alles is meer dan geregeld. U bent de beste! 

Sigrid

Dag Anne-Aymone, zo een speciale plaats die top van de Kilimanjaro. Zwaar maar zo de moeite waard. Net aangekomen in Maramboi Tented Camp, prachtig gewoon. Het zit hier werkelijk vol met beestjes, genieten! Bedankt voor de attentie in Siringit, we hebben het laten smaken!!

Julie en Loic

Onze vakantie was tot in de puntjes geregeld. Fantastische hotels en locaties. Lieve mensen en heerlijk eten. Kortom, beste vakantie ooit! Super veel dank voor de super organisatie.

Nathalie en Dennis

Beste Anne-Aymone,
Je hebt voor ons een onwijs mooie reis gemaakt waar we super mooie herinneringen aan hebben!
Heerlijk! Genieten van alle natuur, mooie en verschillende accommodaties, activiteiten, goed eten en vriendelijkheid.
Bedankt voor de super lieve en leuke felicitaties inclusief bubbels & een flesje rode wijn.
We hebben echt genoten, super geregeld!

Lotte en Peter

Get out of your comfort zone and enjoy lions roaring, hippos grunting and hyenas’ curdling cries – all in the middle of the night from your tent! And all day long expect the unexpected!
– Lesley about Mobile Safari in Botswana

Lesley, United Kingdom

Wij zijn in juli met twee gezinnen naar Tanzania en Zanzibar gereisd. Anne-Aymone heeft deze reis voor ons samengesteld en dat is ons erg goed bevallen. Wij hebben vantevoren een aantal keer met Anne-Aymone gesproken en onze wensen kenbaar gemaakt. Wij wilden graag in kleinschalige accommodaties verblijven tijdens onze safari en op Zanzibar wilden we graag rust en dit is zeker goed gelukt. Alles was top geregeld!
Tijdens de safari hoefden we eigenlijk nergens aan te denken. Alles werd geregeld door onze gids Julius. Bovendien konden we het verloop van onze safari (deels) in overleg met hem plannen. Dat vonden wij een voordeel van een privé gids.
Alle accommodaties waren boven verwachting! Overal lekker eten en goed verzorgde, ruime kamers of tenten. Maramboi Tented Camp tussen Lake Manyara en Tarangire National Park stak er wat ons betreft boven uit, maar ook was het een avontuur om in de tenten bij Kati Kati in de Serengeti te slapen. De Serengeti vonden wij sowieso het mooiste deel van de safari, vooral het Westen in de Serengeti: dan begrijp je waarom ze Tanzania het land van “the endless plains” noemen, schitterend! Ook hier hadden we wederom een mooie accommodatie, met zelfs een bad buiten op het terras!
In Zanzibar verbleven we in Kichanga Lodge. Deze lodge is ook kleinschalig en ligt aan een heel mooi en rustig stukje strand. Een van de mooiste strandjes vonden wij. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam en het eten was ook goed.
Kortom, wij hebben erg genoten van onze reis en vinden Lemmens Travel dus een absolute aanrader! 

Ilse, Hans, Gijs en Isa

Mooiste reis ever!!! Van uitgestrekte wijngebieden tot Big Five. Tijdens onze rondreis in Zuid-Afrika verbleven wij o.a. in unieke luxueuze lodges. Wat een warm welkom overal, echt heel bijzonder. Alles van begin tot eind was top geregeld.
Bedankt, Anne-Aymone.

Gemma, Bas en Thom

Beste Anne-Aymone,
Indien we terug blikken op de door jou georganiseerde reis doen we dit met een zeer fijn gevoel. Vooral de manier waarop je met je klanten omgaat en hen met zorg en veel geduld begeleidt spreekt boekdelen. Wij hebben enorm genoten van de door jou gepersonaliseerde safari in Tanzania en strandverblijf in Zanzibar … je bent een topper ūüôā

Ludo, Winy, Marie en Daan

Beste Anne-Aymone,
Wij hadden dromen en verwachtingen. Hoe bijzonder is het dan om mee te maken dat die worden overtroffen. Jij bent in staat geweest om onze wensen te vertalen naar een geweldige reis. Alles maar dan ook echt alles was perfect geregeld. Wij hebben een geweldige 14 daagse privé safari gehad!
Ook complimenten aan onze gids en chauffeur Ali Aboe. Wat een enorme passie heeft deze man. Ali heeft onze reis van een extra dimensie voorzien.
Anne-Aymone bedankt voor de organisatie van deze geweldige reis. Je bent een topper. 

Wilco en Sylvia

Supervlotte¬†en persoonlijke aanpak van Anne-Aymone! Goede communicatie v√≥√≥r maar ook na de reis. Ter plaatse was alles goed geregeld, we lieten ons van het ene in het andere avontuur storten zonder ons over iets zorgen te maken. Da’s vakantie!

Rosalie en Lisa

Beste Anne-Aymone,
We hebben er een héél mooie reis opzitten! Alles tot in de puntjes geregeld. Elke transfer en elk verblijf was tip top.
Imbabala Lodge was de perfecte start. Heel vriendelijke ontvangst, er werd meteen een gepersonaliseerd programma voorgesteld en de locatie was ideaal om even op adem te komen. Super lekker eten en mooi uitgeruste tenten.
Ook de Mobile Safari was top! Een complete bush & wildlife ervaring. De kok die mee was deed zijn job voortreffelijk!
Na 7 dagen in de hitte waren we toch blij met onze kamer met airco in River View Lodge. Shongwe Lookout was ook super, de perfecte plaats om de de vakantie relax af te sluiten. Zeker een aanrader!
Samengevat: voor ons de perfecte combinatie van avontuur en ontspanning!
Bedankt voor het vele opzoekwerk, het mooie voorstel dat je uitwerkte en de vlotte communicatie en snelle respons. We zullen Lemmens Travel zeker aanbevelen aan vrienden die Botswana willen bezoeken.

Joke en Pieter

Beste Anne-Aymone,
Met heel veel plezier kijken we terug op onze reis door Botswana & Zimbabwe. Je wist onze wensen perfect te vertalen in een reis die we nooit zullen vergeten!
Onze gids Paul van de Mobile Safari was perfect. Het tracken en spotten van vogels & wilde dieren deed hij als geen ander. Ook de accommodatie en de rest van het team waren fantastisch! De tocht ging van Chobe river tot de Okavango Delta in Botswana waarbij we een vloed aan wilde dieren en hun gedrag hebben mogen smaken. Het was goed om tussen de safari’s door een rustpunt in te bouwen waarbij we verbleven in de prachtige Little Gorges met statige arenden en de Zambezi river als uitzicht. Om dan nog te zwijgen van de prachtige Victoria watervallen zelf.
Vervolgens verbleven we in onvergetelijke lodges met top safari’s in The Hide (Hwange National Park) en Camp Amalinda (Matobo Hills National Park). In dit laatste park hebben we dan de laatste van de Big Five gespot, in de voormiddag de witte en in de namiddag de zwarte neushoorn. Wat meer kan een mens verlangen?
Eigenlijk allemaal te veel om neer te schrijven. Het was perfect georganiseerd en alle verblijven en transfers, waaronder vijf Cessna vluchten, verliepen rimpelloos.
Hartelijk dank voor deze fantastische herinneringen! Ook nog voor alle verlengde bedden en de overvloedige attenties voor onze verjaardagen, gewoon overweldigend.

Brigitte en Walter

Beste Anne-Aymone,
Wij hebben een fantastische vakantie gehad. Heel erg bedankt voor het regelen ervan. De vakantie heeft geheel aan onze verwachtingen voldaan! Wij kunnen en zullen je aan iedereen aanbevelen.
De combinatie van weekje Kaapstad en omgeving en weekje Kruger en omgeving was de juiste verdeling. In Kaapstad en haar peninsula met Kaap de Goede Hoop kun je wel 3 dagen doorbrengen, dus daar hadden we nog wel een nachtje langer willen blijven. De aangedragen restaurants waren voortreffelijk, The Silo kunnen we iedereen aanbevelen.
Na de rust en verwennerij aan de lagune bij Stanford en Hermanus heerlijk kunnen genieten van spijs en drank in de omgeving van Stellenbosch.
Jock Safari Lodge in het Krugerpark is een toplokatie. Is wel prijzig, maar zowel bediening, eten, als safari’s met een privé-ranger, we hebben er 5 gedaan, zijn subliem en hun geld zeker waard. Alles was een luxe verwennerij. We hebben de Big Five gezien. Niets was de ranger te veel om ons de diversiteit aan wilde dieren te laten zien.
De Panorama route was spectaculair en een mooie afsluiting van 14 dagen Zuid-Afrika. We hadden best een dagje langer in deze omgeving willen blijven. Heel anders dan in de Westkaap.
De transfers en binnenlandse vluchten waren prima geregeld. De chauffeurs waren altijd op tijd en reden ons veilig van de ene naar de andere locatie.
Al met al … hele fijne en goed geregelde vakantie. Nogmaals dank voor de goede organisatie.

Familie Houtepen

Hartelijk dank voor het wederom organiseren van een geweldige vakantie! We hebben een heerlijke tijd gehad en zijn helemaal ontspannen teruggekomen! Een kleinigheidje van ons voor jou. Bonbons met een knipoog naar Afrika … gevuld met een ganache van Amarula, met de naam ‘African Sunrise’. Dat leek ons wel toepasselijk! Geniet ervan en nogmaals dank voor alles!

Andrey en Marinke

We had a fantastic stay in the Serengeti! The tent, the furniture, the people, the animals, the food, everything! They were so kind for both of us! We would like to thank you for this 

Hamilton

Beste Anne-Aymone,
Net in Siringit Migration Camp aangekomen … geweldig mooi hier! Schitterende tenten! We zitten aan de Gin & Tonic en gaan zo met onze priv√© gids op safari. Het is helemaal af met alle verrassingen, we genieten er enorm van! Zo fijn! Super blij met alles. Het was een geweldige reis, reuze bedankt dat je in zo’n kort tijdbestek een dusdanig programma in elkaar hebt gedraaid. Wij hebben het werkelijk fantastisch gehad dankzij jouw fantastische organisatie!¬†

Hugo

Na door covid onze reis tweemaal te hebben moeten uitstellen was het eindelijk zover. Tanzania here we come!
Een prachtige tot in de puntjes geregelde safari had Anne-Aymone voor ons uitgestippeld. Met extra aandacht voor mijn meereizende ouders van 83 en 87 jaar die voor het eerst in Afrika waren. Onze gids Gabriel was goed gebriefd en had een extra trapje mee om hen gemakkelijk in en uit de jeep te laten stappen. Ook zijn rijstijl was ondanks de soms slechtere wegen heel voorzichtig. In elke locatie hadden zij de tent of kamer het dichtst bij het restaurant, zodat ze nooit lange afstanden moesten overbruggen. Hij zorgde er steeds voor dat alles naar wens was. Kortom, top service!
Buiten de klassiekers als Serengeti en Ngorongoro bezochten wij ook op Anne-Aymone’s advies Arusha National Park. Een absolute aanrader om mee te starten, want hoewel kleinschaliger dan de andere parken maakt de begroe√Įing en geografie dit park echt uniek.
Ook onze accommodaties waren perfect verzorgd van Siringit Villa in Arusha tot en met het zalige Siringit Serengeti Camp! Daar had Anne-Aymone voor ons een private sundowner geregeld die jammer genoeg is uitgeregend maar waardoor we wel in de schemering een luipaard vlak naast onze jeep hebben zien wandelen zonder dat er ook maar iemand in de buurt was. Een unieke ervaring!
Beste Anne-Aymone, de herinneringen aan deze reis zullen we nog zeer lang koesteren. Nogmaals onze dank!

Marc en Annick

Allerliefste Anne-Aymone,
Ik wil je super hard bedanken om voor ons zo’n mooie reis uit te stippelen, het was echt geweldig, wonderlijk mooi en allemaal super lieve mensen!!! Dit is een reis om nooit te vergeten! Alle accommodaties waren lekker kleinschalig voor Alain en toch zeer familiaal voor mij. We spreken zeker eens af om alles te vertellen. You’re my Hero!!! Dikke knuffel¬†

P. Degezelle

Beste Anne-Aymone,
Wij zijn nu een weekje terug van een fantastische reis naar Tanzania! Het programma was uitstekend en zoals wij gewenst hadden een mooie combinatie tussen natuur, dieren en cultuur.
Zowel de game drives in de verschillende parken als alle bezoeken en activiteiten waren steeds een nieuwe ontdekking.
Daarnaast waren alle accommodaties heel goed. Zowel in de tented camps als in de lodges waar wij hebben verbleven was de service heel goed en het personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Boris was een SUPER gids! Hij had heel veel kennis, zowel over de wereld als over zijn land, dieren en planten. Wij kunnen (en zullen) hier ongetwijfeld nog uren over praten en houden er alvast onvergetelijke herinneringen aan.
Zonder twijfels een van de mooiste reizen van ons leven!
Ook nog heel erg bedankt voor je permanente bereikbaarheid en jouw begeleiding in het organiseren van deze reis.
Afrika heeft ons hart veroverd!

Apolline, Christophe en Chayanne